Bachbloesems

Equi-Motion

Bachbloesems
Emoties zijn één van de belangrijkste oorzaken voor ons menselijk lijden.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting,neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren,…Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van bepaalde bloesems terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld : gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in kalmte en rust.

Voor iedere gemoedsgesteldheid of emotie is er een specifieke remedie.

De krachten van de bloesems helpen ons bij het versterken van onze krachten en deugden.


De bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. De Bach Bloesem Remedies zijn 100% natuurlijk en niet verslavend. Ze kennen geen bijwerkingen. Ze kunnen worden ingenomen door volwassenen en kinderen. Ook dieren en planten kunnen ermee geholpen worden


Ik maak elke bloesemmix op jouw maat  volgens de principes van Dr. Bach. De bloesemmix die ik bereid, zijn klaar voor gebruik. Van dit flesje neemt men minimaal 4x per dag 4 druppels, rechtstreeks op de tong of opgelost in water of fruitsap. De frequentie en duur van inname zijn afhankelijk van geval tot geval.


Maak een afspraak en ervaar zelf wat Bachbloesems voor jou kunnen betekenen