Intuitief Contact met Paarden

Equi-Motion

Intuitief Contact met Paarden


De helende kracht van paarden

 

Paarden en mensen hebben al lang een goede band en dat is niet zomaar . . . Paarden hebben een bijzondere aantrekkingskracht op mensen. Paarden zijn namelijk hoog sensitieve en spirituele dieren en roepen vanzelf allerhande kwaliteiten op bij de mens. Paarden hebben een hele reeks positieve eigenschappen zoals , eerlijkheid, geduld, zachtheid, moed , kracht, doorzettingsvermogen, evenwicht en trouw. Ze bregen je op een niet-bedreigende manier bij jezelf en je eigen bewustzijn.

 

Een krachtig paardenmiddel


Maak gebruik van een open waarneming met al je zintuigen tot en met het intuïtief voelen.

Kom zelf ervaren wat een paard voor je kan betekenen , om tijd te nemen om een paard aandachtig te observeren, om het paard in de ogen te kijken en zijn krachtige uitstraling en schoonheid te ervaren en te doorvoelen .

Er wordt afwisselend gewerkt met de kracht van het paard, de energie van de drum, visualisaties en de processen die zich bij eenieder aandienen. We verbinden ons van hart tot hart en ziel tot ziel en stellen ons open voor de zielskwaliteiten. We leggen de brug van paard naar mens (wat vertelt het paard ons) en van mens naar paard (wat brengen we het paard in liefde en licht?)


door  Peggy Van den Branden

en Katy Bartels 

te Oedelem ( Brugge )