Healing persoonlijk

Equi-Motion

Healing


Wat is Healing ?


Ons fysiek lichaam bestaat binnen een groter “lichaam“ :  de aura of het elektromagnetisch uitstralingsveld en is opgebouwd uit verschillende subtiele lagen. Dit energielichaam is verbonden met het fysieke lichaam via de chakra’s of energiecentra’s, die op hun beurt gekoppeld zijn aan organen, klieren en meridianen

De toestand van deze dynamische energiebalans bepaald ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welbehagen. De aura is een spiegel van het "innerlijke zijn".

Als de energie niet vrij kan stromen of het auraveld is in onbalans dan zit men minder goed in zijn vel en ontstaat er een mentale of fysieke klacht. Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal... onverwerkte emoties, traumatische ervaringen, vastgeroeste denkpatronen, onderdrukking van bepaalde gevoelens, opgehoopte stress ...

Door een healing krijgt men de kans om zich van deze blokkades bewust te worden en ze los te laten waardoor men terug in verbinding komt met het eigen helend vermogen, zodat men kan groeien naar wie men in wezen is.


Is een healing iets voor jou ?


Healing is voor iedereen die er voor openstaat en zich lekker wil ontspannen, als men niet lekker in zijn vel zit of het gevoel heeft regelmatig leeg gezogen te worden.

Aurahealing werkt bij elke vorm van onbalans. Healing zorgt voor een optimale energiestroom, zodat lichamelijke en emotionele problemen zich kunnen oplossen.


In de praktijk


Bij een healing wordt de energiestroom hersteld en blokkades opgelost. Het energieveld wordt schoongemaakt en er wordt gezocht naar subtiele storingen in het energieveld (aura) en de verschillende energiecentra (chakra’s). De fijnstoffelijke energie wordt uitgenodigd om meer in balans te komen,  het herstellen van verloren zieledelen hoort daar ook bij.

Bij healing wordt altijd gebruik gemaakt van het eigen zelfgenezend vermogen. Een healing zal er voor zorgen dat jij meer in je eigen kracht komt te staan. Door healing ga je meer luisteren naar je hart en  word je  bewuster van wat nu jouw levensdoel is.

Elke healingsessie is uniek omdat er vertrokken wordt vanuit datgene wat op dat ogenblik het meest aan de orde is. Hoe men het ervaart, is voor iedereen weer anders.
Healingmogelijkheden


Bij mij kan je terecht voor :


Reiki

Aura en chakra healing

Healing met de Violette vlam

Healing met kristallen

Sjamanistische healing

Healing met de drums

Klankschaalhealing

Smudging

Healing met paarden

Aura en chakra reading