Banner2
Overzicht Workshops
Vrijheidsdressuur

Vrijheidsdressuur is VEEL MEER! dan een kunstje. Vrijheidsdressuur is namelijk enorm geschikt om je paard sterker, soepeler en leniger te krijgen.
Vele oefeningen uit het vrijheidsdressuur kunnen dan ook (mits correct uitgevoerd) enorm positief voor de bespiering en soepelheid van je paard zijn.

 

 

more

 

Clinic Connecting Riding

Kim Besselink werkt met Connected Riding en is enthousiast om bij ons op Diamond Stables te Kalmthout een clinic te komen geven op 13 April 2013 .

Bij Connected Riding leren ruiters op een soepele manier meebewegen met de natuurlijke bewegingen van het paard. Tegelijkertijd leren paarden weer op een natuurlijke en soepele manier te lopen. Connected Riding en grondwerk zorgen voor de balans die mensen en paarden in staat stelt om zich voortdurend verder te ontwikkelen, zich te verbeteren en te genieten van het wonder van ware verbinding tussen ruiter en paard. Kim kan je verzekeren dat er (kleine) wondertjes gebeuren bij zowel ruiter als paard !!!

 

more

 

Horse Agility met Han Wagemans

Behendigheidsproeven met het paard op de grond door Han Wagemans
Horse Agility is dus een toffe, speelse aanvulling op grondwerk, omdat communicatie en samenwerking altijd centraal zullen staan

 

 

more

 

Initiatie clinic Western Riding

Westernrijden is een Amerikaanse rijstijl van het  Paardrijden. Peter Simons is een gerespecteerde trainer die al 35 j ervaring heeft in het lessen en opleren van paarden in Western riding

 

 

more

 

Paarden Atelier

Paarden - creatief - contact - mandala's - meditatie

Voor kinderen(6 tot 12 jaar) die graag op een natuurlijke, 
vertrouwelijke manier willen kennis maken met paarden , in 
combinatie met bewuste creativiteit , om hen beter tot zichzelf en 
in hun eigen kracht te laten komen of behouden.


 

more

 

Basistechnieken Shiatsu voor paarden

 

Shiatsu is een Japanse holistische manier om te genezen en gezond te blijven die uitgaat van dezelfde principes als acupunctuur en acupressuur. 

Het woord "Shiatsu" betekent: vinger (shi) druk (atsu)

 

 

more

Clinic Rechtrichten

 

"Je paard loopt scheef, probeer hem recht te rijden!" is tegenwoordig een veel gehoorde kreet. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij het rechtrichten van uw paard gaat het er niet om, om hem strak tussen je been en teugels 'recht' te rijden.

 

more

 

 

 

 

more

 

 

 

 

more

 

 

 

more

 

 

Spiegel
Spiegel
Spiegel
Workshopoverzicht

Diamond Stables

+32(0)3 636 42 82

Diamond-stables@telenet.be