Banner2
Shiatsu voor paarden

 

Shiatsu is een Japanse holistische manier om te genezen en gezond te blijven die uitgaat van dezelfde principes als acupunctuur en acupressuur. 

Het woord "Shiatsu" betekent: vinger (shi) druk (atsu)

Shiatsu stimuleert door middel van directe druk of bepaalde bewegingen op een aantal gevoelige punten op de kanalen of meridianen waarlangs de energie (ook wel Chi genoemd) stroomt. Dit brengt verandering in de energiebalans en energiestroom in het lichaam en helpt weer gezond te worden. 

In deze workshop leer je je paard een basisbehandeling geven. Via verschillende massagethechnieken kan je na deze workshop je paard een ontspanningsmassage geven waarvan jijzelf en je paard kunnen genieten. 
Shiatsu is geschikt voor alle paarden, van recreatief tot wedstrijd paard. Via een mooie mix van theorie en praktijk maakt probeert Cleo deze dag zo boeiend mogelijk te maken. 

Pijnlijke spieren zoals op de rug, de hals en de achterhand worden losgemaakt door een aantal bijzondere technieken. Deze rustgevende en therapeutische behandeling stimuleert het zelfgenezingsproces in het lichaam van het paard. Al tijdens en na de eerste behandeling zie je een duidelijke verbetering van de conditie van je paard.

Zin om met je paardenvrienden een dagje te leren masseren? 

geef een seintje!

 Wanneer :1 dag van: 10.00u tot 16.00u

Meer info bij Peggy: diamond-stables@telenet.be
min 4, max 10 deelnemers

Prijs: 85 euro


Meebrengen : aangepaste kledij en schoenen afhankelijk van het weer en dat vuil mag worden
Aanmelden : per mail , dan ontvang je een bevestiging en routeplan

Inschrijven verplicht

 

 

begeleiding : Cleo De Poorter

www.paardenwellness.be

 

Organisatie:Diamond Stables vzw

Contact: diamond-stables@telenet.be

 

Spiegel
Spiegel
Spiegel

Diamond Stables

+32(0)3 636 42 82

Diamond-stables@telenet.be