Info

Equi-Motion


Mijn naam is Peggy Van den Branden en sinds 2003 ben ik werkzaam als psychotherapeute en energetisch therapeute. Ik ben bezieler van Inner-Circle en Equi-Motion.

Na een wetenschappelijke studie wilde ik mij verder richten op de zin van het leven. Ik gooide mijn roer radicaal om toen ik merkte dat mijn hart lag in het contactvol werken met mensen. Mensen, die net als ik, bezig zijn te onderzoeken wie ze zijn en wat ze willen doen in het leven. Vanuit mijn levensschool begeleid ik je graag naar de antwoorden op jouw levensvragen.Als Interactionele Vormgevings Therapeute werk ik vanuit mijn eigen holistische benadering. Ik bied een pallet aan van verschillende therapievormen aangevuld met Aura- en Chakrahealing en Bachbloesemremedies en de prachtige kracht van paarden.

Mijn passie is mensen te inspireren in hun persoonlijke ontwikkeling en hen te stimuleren om in hun eigen kracht te gaan staan en zich verbonden te voelen met het grotere geheel.

Tevens ben ik hooggevoelig en gespecialiseerd in het begeleiden van HSP volwassenen, kinderen en jongeren om vanuit het gevoel van “overleven” naar “leven” te gaan.


Equi-Motion is afgeleid van :


equi, equus , equine = paard, paarden


emotion = ontroering


motion = verandering , in beweging komen, voorstel , door een gebaar te kennen geven